Rojstni dan v Hiši Iluzij

Za rojstni dan si želim …

Dvigniti se v vesolje, na edinstvenem plovilu, sestavljenem iz žebljev! Biti večji od svojih staršev (vi, dragi starši, pa se boste lahko ponovno spomnili, kako je biti otrok). Kaj pa, če bi si, namesto rojstnodnevne torte, privoščili kar svojo ali prijateljevo glavo na pladnju ali pa še bolje – sprehodili se skozi deželo tisočerih ogledal ter barvit vrteč se tunel, ki vam bo svet obrnil popolnoma na glavo?

Dragi starši in slavljenci!

Vse naštete želje ter še mnogo več vam lahko izpolnimo na popolnoma varen in predvsem smeha in zabave poln način! Vabimo vas, da za praznovanje rojstnega dne izberete najbolj zabavno hišo v Ljubljani, kjer vam bodo, poleg prijateljev, družbo delale najrazličnejše iluzije, zanimive miselne igre in sestavljanke, prav tako pa ne bo manjkalo priložnosti za ustvarjanje neštetih edinstvenih spominskih fotografij!


Nudimo vam 3 različna iluzijska praznovanja. Odločitev je vaša!

PRAZNOVANJE 1, 2, 3 ROKE GOR! Z LASTNO POGOSTITVIJO

7+ let

Zabava, na kateri otroci raziskujejo iluzije in se preizkušajo v spretnostnem tekmovanju, v katerem morajo v 1 minuti opraviti različne izzive. Pomerili se bodo v različnih spretnostih, preizkusili bodo svoje ravnotežje in strateško razmišljanje. Usposobljen animator bo poskrbel za prijetno vzdušje in varno okolje. Igranje iger omogoča sproščeno druženje, hkrati pa pričara vzdušje tekmovalnosti in smeha.

Preberi več

Pošlji povpraševanje

PRAZNOVANJE V SVETU ILUZIJ Z LASTNO POGOSTITVIJO

5+ let

Otroci se bodo podali na zabavno in izobraževalno potovanje po svetu iluzij. Spoznali in poskusili bodo preko 70 iluzij. Na potovanju bodo, pod budnim očesom našega usposobljenega animatorja, preizkusili, kako izgleda narobe obrnjen svet in ugotavljali zakaj lahko iluzije tako prelisičijo naše možgančke. Ko bodo upihnili svečke in se okrepčali, pa sledi igranje iger z animatorjem.

Preberi več

Pošlji povpraševanje

POTOVANJE PO SVETU ILUZIJ

5+ let

Otroci se bodo podali na zabavno in izobraževalno potovanje po svetu iluzij. Spoznali in poskusili bodo preko 70 iluzij. Na potovanju bodo, pod budnim očesom našega usposobljenega animatorja, preizkusili, kako izgleda narobe obrnjen svet in ugotavljali zakaj lahko iluzije tako prelisičijo naše možgančke. Po ogledu sledi reševanje miselnih izzivov in sestavljank.

Preberi več

Pošlji povpraševanje
"Hči in njene prijateljice so se zelo zabavale. Lani je pri vas že praznoval naš najstarejši, tako da smo se zadovoljni vrnili. Otroci si pri vas razgibajo možgančke, hkrati pa so iluzije zanje kot čarovnija. Zabaven, poučen in čaroben rojstni dan, kaj je boljšega? :)“

Lara, 34, mamica dveh navdušenih slavljencev‘’Skozi hišo iluzij nas je v sproščenem duhu in hkrati na poučen in zelo zabaven način odvodila pika nogavička. Otroci so bili zelo navdušeni, starši pa smo pridobili izjemno originalne fotografije, saj je Pika poskrbela, da smo znali ob pravem času še pofotkat dogodivščine. Punce v hiši iluzij so res prijetne in so poskrbele, da so se otroci zabavali še po torti. Hvala! Odlični ste."

Tilen, 32, oče navihanega Maja, amaterski fotograf


"S praznovanjem rojstnega dne v muzeju Iluzij smo bili zelo zadovoljni, še posebej je užival naš slavljenec. Poleg dr. Korajže, ki je skupinico razigranih otrok uspel umirjeno animirati in voditi po muzeju, so nam praznovanje popestrile tudi vodene iluzijske igrice v drugem delu praznovanja. Tako je bil rojstni dan res posebno doživetje! Zabavno in poučno hkrati."

Iva, 38, mamica in ‘’vodička’’ razigrane skupine otrokVrhunska ekipa

Animatorji Hiše Iluzij poskrbijo za nepozabno doživetje!
Edinstveno doživetje

Edinstven muzej v centru Ljubljane, ki s pomočjo atraktivnih in zabavnih eksponatov omogoča neponovljivo vizualno, čutno in izobraževalno izkušnjo za slavljenca in povabljence.Super darilo!

Slavljenec prejme zanimivo darilo, ki ga bo spominjalo na fantastično iluzijsko zabavo s prijatelji.Iluzije za domov

Hiša iluzij nudi didaktične igrače in spominke za vse generacije, ki jih lahko ob koncu praznovanja kupite in odnesete s seboj. Skupaj s čudovito izkušnjo čudenja, ki ne preneha tudi, ko izstopite iz kraljestva iluzij.