Odlična popotnica za vaše najmlajše, učence, dijake in študente!

Pokazalo se je, da je navdušenje učiteljev in otrok nedvomno doprinos za vsakega posameznika. Obiskalo nas je že več kot 500 izobraževalnih ustanov, vse od vrtcev, osnovnih in srednjih šol, fakultet. Nagovarjajo nas učitelji, psihologi, ravnatelji, vzgojitelji, starši…

Ne spreglejte naše kalejdoskopske ponudbe:

  • nudimo izobraževalni in interaktivni pristop
  • zagotovimo nepozabno preživetje časa in skupinsko druženje
  • vzpodbujamo razmišljanje, kreativnost, iznajdljivost, ideje
  • odlično dopolnilo učnega programa
  • interakcija za vse generacije
  • v dobri uri ogleda boste raziskali več kot 70 eksponatov

Za rezervacije, informacije nam lahko pišete na rezervacije@houseofillusions.si

Najavljenim šolskim skupinam nudimo prav poseben skupinski popust na cene vstopnic. Kot skupina se smatra 10 ali več oseb.

Cena vstopnice, brez vodenja s strani našega vodiča, znaša za osnovnošolske skupine 6,00 € (redna cena je 11,00 €), za srednješolske skupine 8,00 € in študentske skupine 12 € (redna cena znaša 13,00 €). V kolikor bi želeli voden ogled, je cena vstopnice naslednja: osnovne šole 7 €, srednje šole 9 € in fakultete 13€ po osebi.

Učitelji in spremljevalci imajo brezplačen vstop (2 spremljevalca na 25 učencev).

“Najbolj všeč mi je to, da lahko otroci sami delajo stvari, da lahko sami raziskujejo, da ni napačnih in pravilnih odgovorov in tako lahko vsak na svoj način doživi iluzijo. In glede na to, da so bili nekateri že drugič ali tretjič, hiša iluzij nedvomno ponuja vsakokrat nekaj novega.”

Saša Škruba, učiteljica OŠ Zalog, Ljubljana

“Ogled Hiše iluzij z razredom nenehnih raziskovalcev se nas je zelo dotaknil. Otroci so bili polni vtisov, ki smo jih urejali še ob povratku v šolo. Osebno me je nedvomno navdušila konkretna vsebina, jasnost in zabavnost informacij ter sporočilna vrednost, da je otroškost v nas še kako pomembna.”

Veronika, razredna učiteljica 2. b razreda, na OŠ Hinka Smrekarja